Hronika

Majka skočila sa terase za svojom bebom

Trinaestomesečna T.D. iz Brzog Broda koja je u subotu pala sa terase sa prvog sprata porodične kuće oseća se dobro, potvrdili su Niškim Vestima njeni roditelji.

Njena majka Alekasandra Dobrenović kaže da je ovo za nju bio veliki šok, ali da se, na sreću, sve dobro završilo.

“Usisavala sam kuću jer su deca prosula đubre po podu. Ćerku sam sa starijim sinom ostavila u spavaćoj sobi. Međutim, oni su izašli odatle dok sam usisavala i posle nekog vremena mi je sin rekao da je ona pala. Potrčala sam prema sobi u nadi da je pala unutra, jer je tek naučila da hoda. Kada sam videla da je nema istrčala sam na terasu. U trenutku kada sam je ugledala dole na betonu, skočila sam za njom da se što pre uverim da je živa”, govori Aleksandra.

Ovako nešto bi svaki roditelj uradio, pojašnjava ona.

“Nisam ni sekundu razmišljala da krenem stepenicama do dvorišta jer je to moje dete. Svaka majka bi isto odreagovala”

Na sreću, ćerkica ima samo prelom lobanje, bez unutrašnjih povreda i krvarenja. Sve vreme je, prema Aleksandrinim rečima, bila svesna i plakala je.

Majka je povredila zglob skočivši sa terase za svojom ćerkom.

“Imali smo sreće i sada se svi oporavljamo. Lekari su nam rekli da ćerka nije imala većih povreda jer je još mala i lagana, a njene kosti još nisu potpuno formirane, već su mekane”, dodaje ona.

I u policiji su potvrdili da u ovom slučaju nema sumnjivih okolnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com