Kultura

“Igorov magični kabare” večeras u Nišu

Srpski Dejvid Koperfild, osvajač mnogobrojnih nagrada, najuspešniji srpski mađioničar održaće svoj kabare u Domu vojske u Nišu. “Igorov magični kabare” zakazan je za četvrtak 7. aprila sa početkom u 19.oo sati.

Igor Trifunov je najuspešniji srpski mađioničar i iluzionista novije generacije poznat kao I srpski Dejvid Koperfild. Osvajač je Grand Prix-a na Balkanskom kongresu mađioničara. Dobitnik je prve nagrade Internacionalnog takmičenja u Mariboru. Autor je TV serije Ulična magija , iluzionističke predstave Igorov magični šou.

igor3Na kongresu mađioničara u Beču Igor Trifunov osvojio je prvo mesto u najtežoj oblasti – manipulacija. Ova nagrada ujedno predstavlja i najveći uspeh srpskog mađioničarstva na internacionalnim takmičenjima.

Oktobra 2010. godine na VII Balkanskom kongresu u Solunu osvaja Grand Prix sa novom tačkom u kategoriji manipulacije. Istog meseca premijerno je izveo svoju autorsku predstavu „Igorov magični šou“ u Beogradu koja se uspešno igra već nekoliko godina.

Fantastična sposobnost komunikacije s publikom i fenomenalni trikovi ostaviće vas bez daha sve vreme trajanja programa.

Krajem Februara Igor Trifunov gostovao je na francuskoj TV 5 u najpoznatijem kabareu na svetu.

Predstava u Nišu je predviđena za uzrast od 3 – 103 godine.

Ovaj je jedna od retkih prilika da u našem gradu ugostimo jednog od najboljih mađioničara ovog dela Evrope.

igor1

BILETARA DOMA ARMIJE 11h – 19h
REZERVACIJE 065 / 522-13-72

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com