Promo vesti

Novi broj City Oglasa na kioscima

Najnovije izdanje regionalno oglasnog časopisa City Oglasi je već na kioscima. U njemu možete pronaći veliki broj oglasa za nekretnine, mala preduzeća i kompanije.

CITY OGLASI su specijalizovani regionalni oglasni časopis za trgovinu nekretninama i građevinarstvo. Veliki broj poslovnih i malih oglasa iz oblasti ugostiteljstva, turizma, obrazovanja i uslužnih delatnosti čini stranice ovog najčitanijeg oglasnog časopisa u regionu.

Časopis izlazi prvog utorka u mesecu u formatu A4 u punom koloru, distribuira se prodajnim mestima u Nišu i jugoistoku Srbije.

314Pored licenciranih Kuća za prodaju nekretnina, u časoposu možete naći aktuelne auto dilere, male oglase i  foto oglase kao i aktuelna mala i srednja preduzeća na teritoriji grada Niša i šire. Svaka od delatnosti našla je svoje mesto u jedinom regionalnom oglasnom čaopisu na jugu Srbije koji izlazi već osamnaestu godinu.

CITY OGLASI osim štampanog izdanja, ima i svoje WEB izdanje www.CityOglasi.rs , kao i Facebook stranu, tako da je Vaša oglasna poruka višestruko plasirana.

City Oglasi pokrivaju jugoistocni deo Srbije i osim u Nišu, prodaju se u Soko Banji, Aleksincu, Lebanu, Vlasotincu, Prokuplju, Kuršumliji, Svrljigu, Knjaževcu, Zajecaru, Negotinu, Boru, Boljevcu, Pirotu, Dimitrovgradu, Leskovcu, Vranju i Bujanovcu…

Niške Vesti
POSLOVNI ADRESAR

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com