Hronika

NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U SOKOBANJI Četiri minuta kablom davila ćerku (8), pa se obesila!

Ivana Majstorović (36) iz Sokobanje je četiri minuta produžnim kablom davila svoju osmogodišnju ćerku Nataliju, prve su procene veštaka.

Devojčica je uzaludno pokušavala da se odupre i dođe do vazduha boreći se s majkom, ali nije uspela. Pre nego što se obesila istim kablom, Ivana je u jednom od dva oproštajna pisma napisala da se na ovaj svirepi zločin odlučila zbog muža, koji ju je godinama tukao i maltretirao.

Prošle nedelje slavili rođendan

Prema rečima rođaka porodice Majstorović, nikada ništa nisu čudno primetili kod njih. – Oni su vlasnici vile „Natalija“ u Sokobanji, a Gordana drži tehnički pregled. Ivanin suprug je poslednji put bio u Srbiji prošle nedelje, kada su slavili Natalijin rođendan. Delovali su kao skladna i srećna porodica – priča jedan od rođaka.

Policija je u utorak na tavanu porodične kuće Majstorovića najpre pronašla obešenu Ivanu, a nešto kasnije, oko 22 sata, i telo nesrećne devojčice, koje je bilo sakriveno u ormanu. Tokom uviđaja pronađena su i dva Ivanina oproštajna pisma.

Prvo pismo namenila je suprugu: „Ne mogu više da te trpim. Ne mogu da trpim tvoje batine. Urnisao si me kao ženu. Ti si kockar i sve si prokockao. Morala sam da je ubijem da je ti ne bi iskoristio. Dete bi prokockao…“, piše između ostalog u pismu.

U drugom pismu, Ivana se obratila svojoj majci i očuhu: „Izvinite, roditelji moji, što sam vas povredila i izneverila. Budite spokojni i znajte da Natalija i ja idemo na bolje mesto od ovoga ovde. Bićemo srećne i spokojne…“.

ivana 01
Borila se s majkom: Natalija, Foto: privatna arhiva

O problemima koje je imala Ivana sa suprugom, koji se u vreme zločina nalazio u Francuskoj, gde živi i radi, niko od njenih najmilijih nije znao.

– Oni su jedna od imućnijih porodica u Sokobanji. Njena majka Gordana se pre nekoliko godina preudala i sa ćerkom i sinom iz Beograda došla u Sokobanju. Prva porodična tragedija im se dogodila pre šest godina, kada je Ivanin brat nastradao u saobraćajnoj nesreći. Međutim, Ivana nikada nije pokazivala psihičke probleme niti je išla kod lekara – tvrde komšije i prijatelji porodice Majstorović za „Alo!“.

Opširnije na Alo.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com