Sport

Kup Srbije: Partizan iz ofsajda do polufinala! (VIDEO)

Crno-beli se pobedom protiv Radničkog iz Niša (2:0) pridružili Spartaku, Borcu i Javoru u polufinalu nacionalnog kupa. Strelci Mihajlović u 18. i Stevanović u 80. minutu.

Igrao se 18. minut kad je Partizan slomio otpor Nišlija. Za razliku od subotnjeg derbija, ovog puta su crno-beli imali pomoć sudija. Kosović je asistirao Mihajloviću, koji se nalazio ofsajdu, ali pomoćnik nije podigao zastavicu, pa bivšem igraču Rada nije bilo teško da pogodi mrežu – 1:0.

Radnički se nije predavao posle primljenog gola, gosti su u nekoliko navrata ozbiljno pretili, Marjanović je u 23. minutu zagrejao dlanove Bojana Šaranova. A, onda u 27. minutu sjajna šansa za Nemanju Mihajlovića. Ovog puta je izbegao ofsajd zamku, krenuo je sam ka golu, ali je njegov udarac zaustavio odlični Jovanović. Imao je Mihajlović još jednu priliku u 35. minutu, ovog puta je šutirao preko gola.

Opširnije na Vesti Online

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com