Sport

MERAKLIJE NE BRINITE; Niška deca za mirno proleće

Ako se po jutru dan poznaje, Radnički očekuje uspešno proleće. Pored dosta bure i problema sa kojima su se igrači Milana Rastavca susretali, “Real sa Nišave” upisao je važnu pobedu. Sjajnu predstavu Meraklijama pružili su u nedelju Aleksandar S. Jovanović i Miodrag Todorović.

Fudbaleri Radničkog savladali su Javor na otvaranju prolećnog dela sezone. Tmurni zimski prelazni rok i finansijski problemi sa kojima se Radnički suočava ostali su u svlačionici. Igrači domaćeg tima dominirali su od samog početka utakmice. Najviše raduje podatak da su svoj pečat na ovom meču ostavila niška deca.

Aleksandar Jovanović još jednom je ljubav ka Radničkom stavio u prvi plan. On je na teren istrčao sa šalom Meraklija, koji je na dar dobio od navijača kluba. Jovanović je istakao da ne postoji cena koja može da kupi ljubav ka Radničkom.

Kada sam bio mali dolazio sam na jug Čaira sa navijačkim šalom, bodrio sam Radnički i svoj glas ostavljao na tribini. Bio sam i na gostovanjima sa mojim Radničkim. Kao da je juče bilo pamtim utakmicu protiv Napretka u Kruševcu.

Potez pantera sa Nišave naišao je na veliko odobravanje niške javnosti. A Jovanović najavljuje da će to postati praksa u svim narednim mečevima.

Opširnie na Real sa Nišave

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com