Sport

BRAVO: Novaku pehar za najboljeg borca

Na međunarodnom kik boks turniru “Trofej Zaječara”, održanom u subotu 13. februara 2016.godine u Zaječaru, pobede su ostvarili takmičari Kik boks kluba “Niš”: Ognjen Mitrović(pionir), Aleksa Dimitrijević (kadet), Danilo Ratkić (junior), Vuk Stojanović (senior) i Novak Radulović (senior).

Novak Radulović je posle ubedljive pobede nad takmičarem iz Makedonije Filipom Slivjanoskim, zasluženo osvojio pehar za najboljeg borca. Iako je još jednom boksovao u težoj kategoriji od svoje, Novak je čak tri puta primorao sudiju da broji takmičaru iz Skoplja.

Novak

Danilo Ratkić je kao junior boksovao protiv odličnog seniora Darka Ristića iz Vladičinog Hana, i dominacijom u sve tri runde, zasluženo osvojio pehar za najboljeg juniora, i tako nagovestio uspešnu karijeru i u konkurenciji seniora.

Pored takmičara iz KBK “Niš”, na “TROFEJU ZAJEČARA” učestvovali su i takmičari iz Skoplja, Kraljeva, Negotina, Kladova, Trgovišta, Kosovske Mitrovice i Zaječara.

Ovo je bila prva provera kikboksera “Niša” u 2016.godini, pred početak takmičarske sezone po kalendaru Kik boks saveza centralne Srbije, jer već u nedelju 21.02.2016. godine u Aleksincu, biće održano prvenstvo centralne Srbije u K1 disciplini za seniore i pionire.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com