Sport

Nišlije uz Cipija i u utakmici za treće mesto na futsal šampionatu Evrope

Futsal reprezentacija Srbije je nakon produžetaka izgubila od reprezentacije Rusije rezultatom 3:2 u polufinalnoj utakmici prvenstva Evrope koje se igra u Beogradu. Srbija će se boriti za bronzanu medalju. Zlatna “Desetka” Mladen Kocić – Cipi  postigao je gol i večeras u drugom poluvremenu (26 min), to je njegov peti gol na ovom prvenstvu. Do kraja šampionata možemo očekivati da ZLATNA PATIKA bude Cipijeva.

Kocić je čak pet puta na ovom prvenstvu učinio da Niš bude ponosan, brojne asistencije bile su više nego korisne, mnoge pretočene u gol. Ni brojni napadi na njega nisu ga sprečili da dude pravi u odsudnom trenutku mada sve ovo nije bilo dovoljno protiv jake Rusije. Ni fantastična atmosfera u beogradskoj Areni nije pomogla da Srbija slavi pobedu večeras.

Futsaleri imaju čitav dan da se odmore i spremni izbore za najmanje sjajnu medalju, mada za navijače jednako sjajnu kao ona zlatna, jer su ovi momci na teren ostavili srce, to su videli svi koji su iz minuta u minut pratili bilo koju od četiri utakmice koje su majstorski odigrali naši futsaleri.futsal főoldali banner

Utakmica za treće mesto igra se u subotu 13. februara u 18 sati i 30 minuta.

U prvoj utakmici sa Slovenijom Nišlija Mladen Kocić koji igra u hrvatskom Nacionalu, postigao je dva gola. Kocić je dao gol i na drugoj utakmici protiv Portugalije. U trećoj utakmici protiv Ukrajine dao je jedan gol i večeras zlatni Nišlija u četvrtoj utakmici postigao je jedan pogodak.

Dvadesetsedmogodišnji Kocić, koga Nišlije iz milošte zovu Cipi na početku karijere nastupao je za Kopernikus i Ekonomac. On je do sad odigrao 32 zvanične utakmicu i postigao 20 golova, ovo je njegov treći evropski šampionat. Samo na Evropskim šampionatima dao je 8 golova.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com