Društvo

Petlići iznenadili trenera

Kod osnovne škole „Mika Antić“ u Nišu postavljen je bilbord na kome piše „Srećan rođendan, treneru“, mnoge Nišlije znatiželjne su o kom je treneru reč.

Mladi fudbaleri „Petlići“ Fudbalskog kluba „Radnički“ čestitali su na ovaj neobičan način rođendan svom treneru. Ovo nije prvi put da treneru Jovici Gmitroviću mladi fudbaleri pokazuju naklonost ali pre svega zahvalnost.

“Bolji poklon za 38. rođendan nisam mogao da poželim. Sa decom i roditeljima smo kao jedna porodica koja sve deli”, kaže Gmitrović.

Na Facebook-u Gmitrović je ostavio post kao komentar na gest petlića.

Jovica

Ovaj niški trener kaže da mu je najbitnije da ovi dečaci izrastu u pametne i normalne ljude.

“Dečija iskrenost i spontanost čudo su prirode. Govore kratko i jasno i nemaju problem sa tim da vam saspu u lice sve što vam misle. Treneru ovo je najvredniji i najiskreniji poklon koji se može dobiti. “Kuda ide ovaj svet, kada se moje zelje svode na to da me iznenadi necija iskrenost i dobrota.” – Zarko Laušević”, napisala je Jasmina Gmitrović kao komentar na gest fudbalera.

Ovo nije prvi put da se mladi fudbaleri FK Radnički zahvale treneru, prošli put bilo je to lane krajem decembra kada su na travi napisali da je njihov trener najbolji.

1934914 10208255146606231 3155634144406060132 n

Bravo momci, tako se voli sport i poštuje trener!

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com