Kultura

“Ženski razgovori” Duška Radovića u Domu vojske u Nišu

Predstava koja je urađena na osnovu tekstova Duška Radovića “ŽENSKI RAZGOVORI”, biće odigrana u Domu vojske Nišu 6. marta sa početkom u 20 sati. Ova predstava biće odličan poklon ženama povodom njihovog praznika 8. Marta.

U predstava koja nikoga na ostavlja ravnodušnim i koja će vas nasmejati do suza “Ženski razgovori”, uloge su podelili naši poznati srpski glumci Vesna Čipčić, Milan Caci Mihailović i Katarina Žutić.

U pitanju je urnebesna komedija koja redovno puni dvorane i uspešno zabavlja publiku. Uz antologijske rečenice Duška Radovića, muške razgovore, ženske razgovore, šarmantan i, na da sve, zabavan igrokaz troje naših vrhunskih glumaca dovodi do toga da publika uvek nasmejana napusti salu…

zenskirazgovori3Igrati jednu predstavu 10 godina mnogo je, a 29 godina biti na sceni sa istim partnerima/Svetlana Bojković i Milan Caci Mihailović/ u istom komadu i kostimu, na ivici je čuda! E to se meni desilo sa predstavom “Ženski razgovori “ po tekstu velikog Duška Radovića. Koliko zadovoljstva i radosti, interesantnih gradova, zemalja, ljudi i utisaka. Da sam posle svake predstave napisala samo po jednu rečenicu sklopila bi se respektabilna knjiga, ali avaj…. Publika nam se beskrajno radostila. Uživali smo i mi glumci i to istinski. Reakcije su bile gotovo kao na rok koncertima. Razgovor nakon predstave dirljiv. Samo trajanje od gotovo 30 godina potvrda je da smo odličan tim – dobitna kombinacija”, napisala je komentarišući predstavu u svom blogu Vesna Čipčić.

 

Svetlanu Bojković zamenila je u predstavi Zlata Numenagić, a zatim i njena ćerka Katarina Žutić.

zenskirazgovori4 

Prodaja karata
BILETARA DOMA 11h – 19h
rezervacije 065/522-13-72

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com