Društvo

Doljevac dobija akva-park

Doljevac bi leto trebalo da dočeka sa akva-parkom na površini od gotovo tri hektara. Planirano je da ima sve potrebne sadržaje uključujući i parking za oko 400 vozila. Ta investicija Opštinu Doljevac koštaće 380 miliona dinara. Deo novca obezbeđen je iz lokalnog budžeta, deo iz kredita, a pomoć, kako im je obećano, očekuju i od republike.

Doljevac, mala opština na jugoistoku Srbije, odlučila se na veliki korak, gradnju akva-parka. Meštanima te nerazvijene opštine nova investicija doneće nova radna mesta, ali kako se nadaju ovde, i dobru zaradu.

“Doneće nam gde možemo da odemo letos, mislim da je to lepa stvar za opštinu Doljevac. Što moramo da idemo u Beograd ili u Jagodini, ja nisam odavde, ali za ovaj narod će to mnogo značiti. Ja mislim da neće ništa nešto mnogo da donese treba prvo da poprave puteve. Doneće život, da ljudi dolaze, da se zabavljaju, da potroše novac”, kažu meštani.

Ovih dana bazeni se betoniraju, planirana su tri.

Opširnije na RTS.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com