Društvo

Vredna donacija Gerontološkom centru u Nišu

Zahvaljujući JKP Parking servis Gerontološki centar bogatiji za projektor i projekciono platno. Ovu donaciju niško preduzeće uručilo je Centru koje se brine o našim najstarijim sugrađanima u okviru svojih društveno-odgovornih aktivnosti.

Donaciju je Gerontološkom centru u Nišu uručio direktor Parking servisa Marko Janković.

“Parking servis nastavlja sa svojom višegodišnjom praksom socijalno-odgovornih aktivnosti. Iako smo morali da u 2016. godini opredelimo skromna sredstva za ove namene, trudićemo se da pomognemo što većem broju ustanova doniranjem potrebne opreme“, rekao je doc. dr Marko Janković, direktor JKP „Parking servis“-Niš.

gerontoloski1

Ovu oprema korisnići Centra koristiće  u okviru radnih terapija.

„Zahvaljujemo se na razumevanju i pomoći i nadamo se da će sličnih aktivnosti biti i ubuduće. Inače, donirana oprema će biti korišćena u okviru radnih terapija korisnika ustanove i za opremanje sale za projekcije u Gerontološkom centru“, izjavio je Aleksandar Milošević, v.d. direktora Gernotološkog centra u Nišu.

Ovom prilikom je upriličen i skromni kulturno-umetnički program, kojem su prisustvovali direktori i korisnici ustanove.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com