Sport

Konstantin prvo igra protiv Mega Leksa, odlučio žreb

Niški Konstantin igra prvog dana 18. februara u Kupu Radivoja Koraća protiv Mega Leksa, kada i Partizan sa FMP-om odlučeno je danas žrebanjem u Beogradu. Branioci “Žućkove levice” košarkaši Crvene zvezde borbu počinju protiv Smedereva u četvrtfinalu odlučio žreb.

Utakmice Mega-Konstantin i Partizan- FMP igraće se u četvrtak 18. februara, dok će Crvena zvezda-Smederevo, odnosno Metalac-Borac igrati dan kasnije.ZREB 15

Uroš Parlić predsednik Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije, u ime organizatora poželeo da sve prođe u duhu fer-pleja.

“Preduzećemo sve da Kup “Radivoja Koraća” prođe u fer atmosferi. Ovo je velika obaveza za sve nas i nadam se da ćemo dobiti podršku regiona”, naveo je Parlić.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas rekao je da se nada da će završni turnir Kupa “Radivoja Koraća” proći bez incidenata i dodao da će svi učiniti sve da do njih ne dođe.

“Verujem da ćemo tih nekoliko dana uživati u lepoj košarkaškoj predstavi. Nadam se da će sve proći u najboljem redu i da će najbolja ekipa osvojiti trofej. Svesni smo tenzije i problema koje donosi igranje najboljih klubova, ali nadam se da ćemo nakon toga pričati samo o dobrim potezima, a ne o negativnim stvarima”, rekao je Đilas.Kup zreb

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća igraće se od 18. do 21. februara u Nišu koji je 12. put domaćin tog takmičenja.

Kompleti ulaznica biće u prodaji od 5. februara, po cenama od 2.000 dinara za tribine i 4.000 za parter.

Pojedinačne karte će moći da se kupe ako se ne prodaju svi kompleti.

Ulaznica za četvrtfinalne koštaće 500 dinara, za polufinala 700, a finale 800 dinara.

ZREB 30

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com