Ekonomija

“Falkenštajneru obećali put do Stare planine”

Ministar trgovine, turizma i usluga Rasim Ljajić izjavio je da je hotelskom lancu “Falkenštajner” obećano da će država uraditi putne pravce do Stare planine.

Predstavnici Falkenštajnera, lanca hotela koji je do nedavno upravljao hotelom na Staroj planini, sastali su se u petak sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, a Ljajić je naveo da je to bio dobar sastanak na kome razgovaralo o mogućnosti za zakup i o perspektivama Stare planine i drugim destinacijama.

Lanac je, kako je dodao, izrazio spremnost da učestvuje u javnom pozivu za davanje u zakup hotela na Staroj planini, ali i interesovanje za nove investicije na tom prostoru, s obzirom da oni Staru planinu vide kao ozbiljnu destinaciju.Lanac je, kako je dodao, izrazio spremnost da učestvuje u javnom pozivu za davanje u zakup hotela na Staroj planini, ali i interesovanje za nove investicije na tom prostoru, s obzirom da oni Staru planinu vide kao ozbiljnu destinaciju.

Ljajić je za RTS rekao da je u toku formalno-pravna procedura za objavljivanje javnog poziva za davanje u zakup hotela na Staroj planini, koja bi trebalo da se završi u roku od sedam do deset dana.

“Želimo da sve bude transparentno i pravno čisto”, kazao je Ljajić.

Opširnije na B92

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com