Društvo

Svečano u školi Vožd Karađorđe

Školaska slava Sveti Sava povod je da se u svim školama u čitavoj zemlji organizuju školske priredbe kao znak poštovanja slave. Osnovna škola Vožd Karađorđe upriličila je bogatu priredbu za roditelje i učenike te škole.

Priredba je nosila naziv “Sveti Sava Srbe blagosilja” a đaci ove škole su se potrudili da kostimima dočaraju to vreme koje su kazivali kroz brojne recitacije. Školski hor je bio siguran u izvođenju pesama koje su posvećene našem prosvetitelju. Sve nije moglo da prođe bez igre koju su spretno izveli učenici drugog i trećeg razreda ove škole. Vožd Karađorđe

Brojni roditelji zadovoljno su pratili priredbu, mnogi sve to zabeležili svojim kamerama i mobilnim telefonima, upravo zbog njihovog prisustva đaci su se iskreno potrudili da budu odlični, što im je i bio zadatak, po našem mišljenju uspelo im je da budu više od toga.

Za ovu slavsku priču koju su tako verno dočarali učenici osnovne škole Vožd Karađorđe, odgovorne su učiteljice Lidija Ganić i Tanja Tasić, dok je nastavnica Muzičkog vaspitanja Dragana Crnatović bila zadužena za odabrane note koje su se čule u sali jedne od najstarijih škola u Nišu.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com