Servisne

Narednih dana suvo i toplije

Od sutra nas očekuje toplije vreme i prestanak padavina. Do februara suvo. Sutra ujutru slab i umeren mraz, a tokom dana umereno i potpuno oblačno i toplije, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Srbiji će, prema prognozama za sedam dana, do 1. februara tokom celog perioda biti umereno oblačno, toplo za ovo doba godine i uglavnom suvo.

U jutarnjim satima mestimicno kratkotrajna magla, a samo ponegde slab mraz. Dnevna temperatura od srede u osetnom porastu, u većini mesta iznad ili znatno iznad prosecnih vrednosti, od osam do 12 stepeni.

Apel vozačima zbog stvaranja snežnog pokrivača

Javno preduzeće “Putevi Srbije” apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji zbog mestimičnog snega.

U saopštenju se navodi da bi vozači, pored opreza u vožni, trebalo da obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine, kao i da ne kreću na put bez zimske opreme i lanaca.

Prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, u većini mesta se očekuje oblačno vreme, mestimično sa snegom, dok će u planinskim predelima istočne Srbije duvati jak severozapadni vetar koji će stvarati snežne nanose.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com