Društvo

Bolji smo zajedno – 4

Pod pokroviteljstvom rektora prof. dr Dragana Antića, sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija, a po ideji mr Ivana Redija, Studentski kulturni centar Niš i Univerzitet u Nišu pozivaju Nišlije i akademsku zajednicu da 30. januara u 19 sati dođu u Hotel „Grand“ na 4. Dobrotvorni Svetosavski bal.

U duhu svetosavlja, sabornosti i dobročinstva, Nišlije će moći, da u jedinstvenoj balskoj atmosferi, uz druženje i pravu građansku zabavu, pokažu ličnu i društvenu odgovornost i budu humani.
Ove godine, prikupljena sredstva biće prosleđena Kardio-vaskularnoj klinici u Nišu i udruženju građana “Drugačiji zajedno”.

Iz SKC-a najavljuju bogat program i puno učesnika:

“U programu, sada već tradicionalno, učestvuju Akademski folklorni ansambl “ORO” SKC Niš sa umetničkim rukovodiocem Dejanom Dinićem i Akademski hor SKC Univerziteta u Nišu sa dirigentom mr Zoranom Stanisavljevićem, kao i plesni klub “Step” koji radi u SKC-u sa koreografom Vojkanom Živkovićem. Besede će govoriti glumac Miloš Cvetković, a predstaviće se plesači udruženja “Drugačiji zajedno”i volonteri plesnog kluba “Primavera”. Za dobru atmosferu u nastavku večeri zadužen je, takođe tradicionalno, ansambl “Groš”, rekla je Aleksandra Strahinić iz Studentskog kulturnog centra.

Učešće na balu ostvaruje se minimalnom donacijom od 2.000 dinara uplaćenom na žiro račune Udruženja kardiologa Srbije – 160-45450-11 BANCA INTESA A.D. Beograd, ili Udruženju građana “Drugačiji zajedno” 160-350648-97 BANCA INTESA sa naznakom – dobrotvorni prilog za 4. Dobrotvorni Svetosavski bal.

Svaki veći iznos ili donacija primaju se sa velikom zahvalnošću, poručuju iz SKC-a, koji je organizator Bala.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com