Politika

Bratislav Dikić predvodi Ratne veterane na predstojećim izborima

Ratni veterani Srbije po prvi put će na parlamentarne izbore izaći organizovano, samostalno kao grupa građana. Nosilac njihove liste biće general policije u penziji Bratislav Dikić.

Dikić je potvrdio da će predstavljati ratne veterane, ratne invalide i porodice poginulih boraca Srbije na predstojece izbore.

“Ja svoje saborce i njihove najmilije ne mogu odbiti, biće mi čast da budem prvi medju jednakima i predstavljam ratne veterane naše Srbije na predstojećim izborima kao i sve ostale gradjane koji veruju u mene, moju sposobnost i moj uspeh. Ja kao i moji saborci sam izvršio sve svoje zadatke za Srbiju i gradjane Srbije, sve moje borbe sam pobedio, odbrana Srbije i gradjana Srbije je naš poziv i zakletva. Medju nama nema razlika, ni nacionalnih ni verskih, mi smo borci i kada smo bili u odbranu Srbije niko od nas nije pitao ko je od boraca Srbin, a ko Madjar, Musliman ili Rom ili bilo koje druge nacionalnosti. Svi smo tada bili isti, svi smo imali jedno ime “borac” i nismo tada pravili razliku i nećemo nikada praviti razliku među nama građanima Srbije”, istakao je Dikić.

On kaže da je izlazak na izbore Ratnih veterana način da se bore za njihova prava, za prava građana Srbije, za pravdu, za bolji život, za bezbedniju Srbiju, za naše porodice i našu decu.

“Verujte, mi se znamo boriti i kada imamo oružje u rukama i kada umesto oružja imamo stručnost i znanje. Mi ne znamo da gubimo”, poruka je Bratislava Dikića.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com