Servisne informacije

Putari: Snega ima na kolovozu oprez!

Zbog vlažnih kolovoza i niskih temperatura, moguće je stvaranje poledice, JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da prilagode brzinu kretanja situaciji na putu i savetuje maksimalan oprez u vožnji.

Vozačima se savetuje da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, a ukoliko se odluče na putovanje, treba da voze zaista oprezno i pažljivo.

Na putnim pravcima prvog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Niša, Požarevca, Kolubare, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Kosova, Beograda.

Na državnim putevima drugog prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju do pet centimetara na teritoriji Vranja, Niša, Požarevca, Mačve, Kosova, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Čačka, Beograda.

Na ostalim putnim pravcima trećeg prioriteta kolovozi su vlažni u nižim predelima, snega ima mestimično u raskvašenom stanju takodje do pet centimetara na teritoriji Niša, Požarevca, Mačve, Kosova, Novog Pazara, Kragujevca, Zaječara, Kruševca, Užica, Ivanjice, Čačka, Beograda.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Back to top button