Politika

Vučićevu sliku u Nišu ljubili kao ikonu

Izbori nisu raspisani, ali kampanja uveliko traje. Među brojnim akcijama niških naprednjaka, na društvenim mrežama najviše se komentariše ona u kojoj su deljeni kalendari sa likom Aleksandra Vučića, a koju su neki simpatizeri stranke ljubili kao ikonu.

Naprednjaci su kod niške Palilulske pijace delili kalendare sa likom Aleksandra Vučića, a na zvaničnoj stranačkoj Facebook strani objavljene su ofotgrafije sa ovog događaja.

„Deca mi kažu: ‘Baba izašla si na fejs’. Baš me briga, meni merak bilo, to sam uradila i gotovo. Gužva je bila, sve su rastiruli za kratko vreme“, kaže jedna Nišlijka i poručuje: „Hvala kad i to daju“.

Njene kolege sa pijace poručuju: „Nek daju posao“. Oni nisu išli po kalendar.

„Ma kakvi. Ko će da ide? Ima neki koji super su, zadovoljni su, a neki nisu“, kaže jedan Nišlija.

Ipak, za 30 minuta podeljeno je 200 kalendara.

„Ja sam bio do štamparije, ali mi je kolega rekao da je poslednji dao svom ocu jer ga je zamolio“, rekao je Milan Panić, organizator akcije SNS.

On kaže da su istog dana pored ove imali i akciju podele poklona socijalno ugroženim građanima. Na pitanje da li je posao političara, pre podele pomoći, da socijalno ugroženih bude manje, Panić odgovara:

„Naravno, politika se menja. Odite do biroa i videćete koliko je nezaposlenih bilo 2012. do danas“, kaže Panić.

Ipak, kolika je ta brojka on ne zna, jer kako kaže, nije poneo svesku pa ne zna podatke, ali zna da se broj nezaposlenih „dosta smanjio“.

Opširnije u prilogu Gordane Bjeletić >>>

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com