Servisne

METEOROLOZI UPOZORAVAJU LEDENI DANI OD NEDELJE: Evo do kada ćemo se smrzavati!

Za vikend će doći do jačeg zahlađenja i padaće sneg, lokalno se očekuje i snežni nanosi, a ledeni dani će potrajati do sledećeg četvrtka, upozorio je RHMZ.

U subotu, 16. januara, biće zahlađenje sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača, a u nedelju ledeni dan i povećanje snežnog pokrivača, u istočnim, centralnim i južnim krajevima od 10 do 20 centimetara, lokalno i više.

Uz umeren i jak severni i severozapadni vetar, lokalno se očekuje stvaranje snežnih nanosa.

U ponedeljak se očekuje postepeni prestanak padavina. Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno i uglavnom suvo, slab sneg ocekuje se u planinskim predelima.

Od nedelje do četvrtka ledeni dani. U sledeći petak toplije, oblačno mestimično sa kišom.

Kako je navedeno na Weather2Umbrella, u nedelju i ponedeljak nas očekuje debeli minus, a u nekim delovima Srbije subjektivni osećaj biće čak i minus 22!

sneg 01

Sneg počinje večeras

Krajem dana i tokom noći očekuje se pad temperature, a kiša će preći u susnežicu i sneg i u nižim predelima centralne i južne Srbije, uz formiranje snežnog pokrivača. Jutarnja temperatura biće od dva od osam, a najviša od pet do 10 stepeni.

RHMZ je upozorio da će u subotu, 16. januara doći do zahladjenja sa snegom uz formiranje snežnog pokrivača. U Beogradu će sutra biti oblačno, povremeno s kišom, uz umeren do jak vetar. Jutarnja temperatura biće oko šest, a najviša oko osam stepeni.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com