Društvo

Paketići za radosniji Božić

Mališani koji borave na na klinikama za dečje interne bolesti i dečju hirurgiju i ortopediju Kliničkog centra u Nišu na kratko su zaboravili na svoj boravak daleko od kuće. Radosniji Božić učinili su im predstavnici niške gradske opštine”Medijana” koji su ih tradicionalno posetili na ovaj dan i uručili im prigodne poklone.
Želimo da dečici koja najveći hrišćanski praznik provode van svojih domova bar malo ulepšamo sumorne bolničke dane. Ovo je prilika da saznamo i šta je ovim klinikama potrebno i u narednom periodu pokušamo da im pomognemo, rekao je ovom prilikom predsednik Gradske opštine Medijana Zoran Stojanović, naglasivši da je ovo tek jedna u nizu akcija koje ta opština realizuje a koje imaju za cilj da pomognu najmlađima.

medijanapaketici2

Predsednika opštine i zamenika predsednika Skupštine Bobana Vučkovića na dečijim odeljenjima niške bolnice dočekale su dežurne ekipe lekara i sestara, direktorka Dečije hirurgije dr Anđelka Slavković, kao i 70-oro dece kojima su uručeni paketići.

medijanapaketici3

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com