Magazin

18 godina kasnije: Kako danas izgledaju glumci iz “Lajanja na zvezde”

Vanvremenski, pun vedrine i duha, film “Lajanje na zvezde” svakako ostaje u amanet i budućim generacijama. Evo kako danas izgledaju Filozof, Tupa, Milena, Danica i profesor Stević, uz čije anegdote je odraslo nekoliko generacija u Srbiji.

Nataša Tapušković (Šolak)

NatasaT 1000x0

Nataša Tapušković (Šolak), Foto: PrintScreen YouTube

Ova srpska glumica rođena je u Kruševcu 1975. godine, a gledajući fotografije, nikada ne biste rekli da je prva nastala pre 18 godina. Uloga Danice u filmu “Lajanje na zvezde” ju je proslavila, a nakon toga ste mogli da je vidite u Kusturičinom filmu “Život je čudo” kao i u filmu “Šišanje”.

Dragan Mićanović

DraganM 1000x0

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/Kostadin Kamenov

Jedan od najšarmantnijih domaćih glumaca Dragan Mićanović rođen je 1970. u Loznici. Sa glumicom Anom Sofrenović ima dve ćerke, od kojih je jedna rođena iste godine kad je i snimljen film “Lajanje na zvezde”. Ovaj višestruko nagrađivani glumac i dalje ume da nosi dečački fazon, pa mu na prvi pogled ne biste ni dali 46 godina.

Dragan Jovanović

DraganJ 1000x0

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/Goran Srdanov

Ako bilo koga pitate ko su mu omiljeni domaći glumci, nema šanse da se među prvih pet ne nađe Gagi Jovanović. Filmski i pozorišni glumac je rođen 1965. u Beogradu. U srećnom je braku sa Brankom Pujić, sa kojom ima ćerku.

Nikola Đuričko

NikolaDJ 1000x0

Lajanje na Zvezde, Foto: PrintScreen Youtube/ Rajko Ristić

Glumac karakterističnog prezimena rođen je u Beogradu 1974. Igrao je u brojnim filmovima, a dijapazon njegovih uloga je zaista sjajan. Popularan je i među mlađom generacijom, a nema ko nije upoznat sa rečenicom “Pij, Tupo, pij”. U braku je od 2002. godine sa Ljiljanom Nešić sa kojom ima dvoje dece.

Isidora Minić

IsidoraM 1000x0

Isidora Minić, Foto: PrintScreen YouTube/Marko Metlaš

Nagrađivana glumica Isidora Minić ćerka je srpskog slikara Baneta Minića i glumice Nede Spasojević. Rođena je 1973. u Beogradu, a pored raznih uloga u televizijskim serijama i filmovima, Isidora je stalni član Ateljea 212 od 1998. godine.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com