Društvo

Miljković: Neka naredna godina donese radost, ljubav, zdravlje i sreću kao i uspeha u ličnom i profesionalnom životu

Predsednik Opštinskog odbora Srpske napredne stranke u Beloj Palanci Goran Miljković, uputio je čestitku povodom novogodišnjih i božićnih praznika, koju prenosimo u celosti.

“Želim vam u ime Opštinskog odbora Srpske napredne stranke Bela Palanka i u svoje lično ime srećnu i uspešnu 2024. godinu. Neka vam naredna godina donese radost, ljubav, zdravlje i sreću kao i uspeha u ličnom i profesionalnom životu!
Sada, kada smo na kraju još jedne godine, prilika je da vam se zahvalim na saradnji i podršci koju nam pružate. Zajedno smo pokazali da umemo timski da radimo i gradimo uspešnu i lepšu Belu Palanku.
Neka nam Nova godina bude podsticaj da i dalje negujemo zajedništvo, da se brinemo jedni o drugima i da radimo zajedno na razvoju naše opštine. Kroz saradnju i međusobno razumevanje, možemo ostvariti velike uspehe.
Ne smemo nikad zaboraviti prave vrednosti koje čine temelj naše zajednice – porodica, solidarnost, poštovanje, ljubaznost i briga o svakom pojedincu.Samo kroz očuvanje ovih vrednosti možemo izgraditi snažnu i prosperitetnu opštinu.
U narednoj godini, pozivam vas da budemo još aktivniji u izgradnji naše zajednice. Neka nas pokreće entuzijazam da zajedno radimo na projektima koji će unaprediti kvalitet života svih nas. Otvorimo dijalog, slušajmo jedni druge i zajedno donosimo odluke koje će oblikovati našu budućnost. Pozivam vas da se uključite u lokalne inicijative, ali i da vi pokrećete inicijative i podržavate jedni druge. Svaki doprinos, ma koliko mali, ima snagu da stvori pozitivne promene.Samo zajedno možemo ostvariti viziju o Beloj Palanci kao mestu gde se neguje tradicija, poštuju različitosti i ceni zajednički napor. Uveren sam da ćemo radom,ruku pod ruku, graditi mostove između prošlosti i budućnosti, ostavljajuću nasleđe koje će ponosno nositi generacije koje dolaze.
Neka nam Nova godina bude vodič ka svetloj perspektivi i neka nam donese još više razloga za zajedničku radost i slavlje. Želim vam da novogodišnje i božićne praznike provedete u radosti, dobrom raspoloženju i u krugu svojih porodica. Još jednom,srećna vam Nova godina i Božić!”

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com