DruštvoSport

19. Memorijalni turnir u malom fudbalu „Igrajmo za 16“

Radio televizija Srbije ove godine, po 19. put, organizuje memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom „Igrajmo za 16“. Takmičenje se organizuje u znak sećanja na 16 poginulih radnika RTS-a i sve žrtve bombardovanja Srbije 1999. godine.

Prve utakmice biće odigrane 3. i 4. marta u Šivari od 10 do 16 časova a nastupiće, simbolično, 16 ekipa.

Ove godine na turniru učestvuju ekipe Market Ama, Niška loza, Telekom, Vojska Srbije – Garnizon Niš,  Duško Korać, Dunav Niš, Nišville volonteri, Klinički centar Niš, Belami, Policija, Tvrđava Balkanrok,  Proaktiv, Gadžin Han, RTS, Parking servis i jedina ekipa sa Kosova i Metohije Dom zdravlja Donja Gušterica.

Danas je u prostorijama Media i reform centra Niš održana konferencija na kojoj su predstavnici organizacionog tima govorili o samom turniru i obavili žreb kojim je određen raspored parova.

“Svima nam je drago da učestvujemo na turniru kojim obeležavamo tragičan događaj iz naše istorije, ali svakako da ekipe dolaze i da bi se izborile za učešće u finalu i da bi osvojile ceo turnir. Mi smo prošle godine igrali u polufinalu, te ove godine očekujemo da dođemo do finala. Turnir je sve bolje organizovan i učestvuju kvalitetne ekipe. Publika je sve brojnija i mislim da nas očekuje najbolji turnir do sada” istakao je Goran Vojinović iz ekipe Dunav Niš.

Ovo takmičenje se u našem gradu organizuje od 2013.godine, a organizaciju pomažu Komanda Kopnene vojske, Grad Niš i Media i reform centar Niš.

Izvor: MCRN

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com