Sport

SVI NA ČAIR: Pomozimo Radničkom protiv Vojvodine

U završnom meču prvog kruga prvenstva, Radnički će ugostiti Vojvodinu – tim koji je drugi na tabeli, a čije se ambicije ne završavaju tu. Nakon nerešenog rezultata protiv Partizana, Nišlije će pokušati da prekinu negativnu seriju sa „lalama“, odnosno 16 godina bez pobede.

Novosađani će u Nišu zaigrati samo četiri dana nakon teške utakmice osmine finala Kupa u Novom Pazaru. Oni su slavili nakon penala, dok su u poslednjoj prvenstvenoj utakmici bili ubedljivi protiv Voždovca. Ipak, šef struke domaćih, Milan Rastavac, raduje se duelu sa velikim timom u kome je i sam bio pomoćni trener, a poseban akcenat stavlja na navijače:

„Oni stvarno dobro guraju na oba fronta, treba im čestitati na tome. Mi smo, u okviru svojih mogućnosti, na nekoj gornjoj granici, pa postoje svi preduslovi da se odigra interesantan meč. Pozivam navijače Radničkog da dođu u velikom broju i podrže nas, a u tom smislu želim da im izrazim i zahvalnost, jer smo mi jedna od ekipa sa najboljom posetom. Stoga ćemo se i u ovoj utakmici truditi da im se, na najbolji način, odužimo na podršci.“

Trener gostiju, Nenad Lalatović, svestan je napornog tempa, ali tvrdi da umor ne sme biti izgovor i nada se interesantnoj utakmici na Čairu. Njegov tim ima skor od devet pobeda, dva poraza i dva remija i trenutno se nalazi na tri boda zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Meč je na programu u nedelju, 30. oktobra, sa početkom od 17h, dok se ulaznici mogu kupiti na dan utakmice i to po ceni od 100, 200 i 600 dinara.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com