Društvo

orđević: Novine u sistemu vojnog zadravstva i vojnih osiguranika

Ministar odbrane Zoran Đorđević obišao je nišku Vojnu bolnicu i upoznao se o aktuelnoj situaciji, problemima, kapacitetima i njenim mogućnostima.

Sastanku su prisustvovali zastupnik upravnika, pukovnik Jovica Stanojković, gradonačelnik Niša Darko Bulatović, ljudi iz uprave Vojne Bolnice i načelnik Uprave za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane pukovnik Uglješa Jovičić. Resorni ministar je najavio reorganizaciju sistema vojnog zdravstva i poboljšanje zdravstvene zaštite vojnih lica.

U niškoj kasarni “Knjaz Mihailo”, ministar Đorđević održao je sastanak sa pripadnicima 3. brigade Kopnene vojske gde ga je komandant brigadni general Mile Jelić upoznao sa namenom i zadacima brigade. Sastanku je prisustvovao i komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović sa saradnicima.

U nastavku posete Trećoj brigade Kopnene vojske, ministar odbrane Zoran Đorđević i ministarka pravde Nela Kuburović prisustvovali su prikazu sposobnosti 36. tenkovskog bataljona.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com