Sport

Konstantin “ispustio” pobedu

Košarkaši Konstantina poraženi su od ekipe Beovuk 72 u teškoj i neizvesnoj završnici. Meč prvog kola Košarkaške lige Srbije završen je rezultatom 83:89 (26:20, 19:19, 15:18, 23:32).

U prvih pet minuta, Nišlije su napravile razliku od 11 poena, koju gosti uspevaju da smanje na šest do kraja četvrtine. U drugom delu se vodila ujednačena borba, ali uz vezanih sedam poena Beograđani prelaze u vođstvo. Priznati poeni uz dodatno slobodno bacanje, zatim koševi Anđelkovića i Gudžića vraćaju početnu prednost ekipi Konstantin.

Početak drugog poluvremena doneo je povećanje prednosti za domaće igrače na +8. Ipak, uz dva koša bez odgovora, gosti su se približili na svega tri poena zaostatka. U nastavku se igralo koš za koš, ali u presudnim mometima niški košarkaši nisu imali rešenja za iskusnog centra Janjuševića. On je pogodio trojku, nakon koje je usledila ukradena lopta, pa priznata dvojka uz slobodno bacanje za prednost Beovuka od šest poena.

Sledećeg vikenda niški košarkaši putuju u Valjevo gde će odmeriti snage sa Metalcem, klubom koji je prošlu sezonu proveo u regionalnoj ABA ligi.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com