Društvo

GO Crveni krst osvojila drugo mesto na OSIS u Valjevu

Na republičkim seoskim igrama koje su održane u Valjevu, Gradskoj opštini Crveni Krst pripalo je drugo mesto, koje deli sa Jagodinom. Najveću nišku Opštinu, predstavljalo je sedam mesnih kancelarija odnosno 18 ekipa, 10 u muškoj i osam u ženskoj konkurenciji, sa 115 takmičara.

Uspeh vredan pažnje, za sve one žitelje Gradske opštine Crveni krst, koji godinama učestvuju na seoskim igrama na republičkom niovu. Osvojeno je drugo mesto na takmičenju u Valjevu, gde su učestvovale 22 opštine, 88 mesnih zajednica i 197 ekipa: 133 muškaraca i 64 žena. Ukupno 1.117 takmičara.

“Bilo je dobro organizovano i što se tiče opštine i naše mesne zajednice koja se nadmetala u basketu”, kaže učesnica sportske manifestacije Biljana Pavlović.

Kada su ekipni sportovi u pitanju, prvo mesto osvojila je muška odbojkaška ekipa iz MK Medoševac.

“Gradska opština Crveni krst je za seoske olimpijske igre izdvojila 600.000 dinara kako bi razvijali sportski, timski i stvaralački duh na teritoriji naše opštine. Naših takmičara je bilo 115, a odbojkaška ekipa je osvojila prvo mesto. U ukupnom plasmanu opština je osvojila drugo mesto”, kaže predsednik GO Crveni krst, Miroslav Milutinović.

Pobedničko mesto, zauzela je Opština Valjevo, dok je treće mesto pripalo Aranđelovcu. Inače, najbolja MK je Bukovik iz Aranđelovca, dok je MK Medoševac zauzela šesto mesto u kategoriji najboljih Mesnih zajednica.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com