Društvo

Samo dan do otvaranja Auto Moto Festa

AUTO MOTO FEST Niš 2016. svečano se otvara u niškoj hali “Čair” u petak 7. oktobra u 11 sati. Na niškom Sajmu automobila biće organizovane evropske i srpske premijere, obećavaju organizatori.

Sedmi po redu Sajam automobila okupiće ljubitelje automobila i motora uz bogatu ponudu prateće opreme. Predstaviće se vodeći svetski proizvođači vozila, delova i auto opreme na dve hiljade kvadrata. Biće predstavljeni novi modeli putničkog i teretnog saobraćaja. Pored brojnih premijera, planirane su i prateće manifestacije.

14516371 1079295288853499 275239682941349306 n

U petak od 11 sati je svečano otvaranje kada će nastupiti ANIP Mozaik, Kangoo Fit, Hor “Čarolija” i “Posetioci” bend. U subotu Toyota ima u podne srpsku promociju hibridnog modela RAV 4 i Corolla, dok je u nedelju svečano zatvaranje i dodela nagrada uz program Crkveno-igračkog ansambla “Branko”.

“Meni je drago da je jedna niška privatna firma dovoljno jaka da organizuje Sajam automobila sedmi put za redom, Grad Niš je pomogao koliko je mogao, a nama upravo trebaju takve male uspešne firme kako bi nam grad bio jači u tom privredno-turističkom smislu”, rekao je na press konferenciji održanoj u Media i reform centru Mihajlo Zdravković, gradski većnik resorno zadužen za privredu.

Radno vreme sajma je od 10 do 20 sati.Očekuje se poseta najmanje dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, ruski GAZ, Yamaha, Hyundai, Volkswagen kao i brojni auto centri i servisi.

“Niški dileri automobila spremili su sedam srpskih i desetak niških premijera, ali kada su u pitanju dvotočkaši u Nišu će biti naredih dana priređena i evropska premjera dva modela Yamahe”, rekao je Saša Đorđević, menadžer Auto Moto Festa.

Organizator Auto Moto Festa je City Marketing Centar, pokrovitelj Grad Niš i TON.

U petak 7. oktobra u 11 sati svečano će biti otvorena ova privredno-turističku manifestaciju u prisustvu gradonačelnika Niša Darka Bulatovića.

14550843 10209182154943707 260735218 o

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com