Hronika

Kod STOP šopa povređeno dete od 7 godina

Dete rođeno 2009. godine je povređeno u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko pola osam na parkingu tržnog centra „Stop šop“ u Nišu.

Do nezgode je došlo kada su se sudarila dva vozila, marke „ford“ prizrenskih registarskih oznaka kojim je upravljao Nišlija rođen 1971. godine i marke „opel astra“ niških registracija, a kojim je upravljala žena u čijem autu se i nalazilo sedmogodišnje dete.

Protiv vozača “forda” biće podneta krivična prijava za ugrožavanje bezbednosti javnog saobraćaja, saopštavaju iz niške policije. Dete je odmah posle ukazane pomoći prevezeno u Urgentni centar na dalju dijagnostiku i lečenje.

Iste večeri, samo pola sata kasnije došlo je do još jedne saobraćajne nezgode. U PU Niš kažu da je do udesa došlo prilikom sustizanja dva vozila na uglu ulica Kosovke devojke i Pantelejske.

Jednim autom marke „opel“ niških registarskih oznaka upravljao je Nišlija rođen 1968. godine, a drugim marke “kia“ Nišlijka stara 58 godina. Tom prilikom povređen je putnik “opela” rođen 1967. godine. Posle ukazane prve pomoći ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog u niški Urgentni centar.

Uviđaj je po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva izvršen u redovnom postupku i, prema prvim informacijama, najverovatnije će biti podneta krivična prijava protiv vozača vozila marke „kia“.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com