Hronika

U teškom udesu povređeno četvoro mladih

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u 3:40 u Njegoševoj ulici povređeno je četvoro mladih ljudi, dve devojke i dva muškarca. Vozilo je sletelo sa puta, a Niške Vesti nezvanično saznaju da je jedna devojka teže povređena i ona je zadržana u kliničkom centru Niš.

“U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas u 3:40 automobil marke Škoda niških registarskih oznaka sleteo je sa kolovoza i udario u objekat pored. Vozač je rođen 1987. godine. Putnici u automobilu su bili još dve devojke i jedan muškarac. Uviđaj je urađen po ovlašćenju Osnovnog javnog tužilaštva a rad na utvrđivanju činjenica je još uvek u toku”, rekli su za Niške Vesti u Policijskoj upravi.

Kako nezvanično saznajemo lakše su povređeni jedan muškarac i jedna devojka, dok je druga devojka teže povređena i ona je zadržana u Kliničkom centru Niš.

Objekat u koji je udarila Škoda je betonsko stepenište, a do nezgode je došlo usled brze vožnje nezvanično saznaju Niške Vesti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com