Društvo

NEMA SKUPIH HOTELA Ovde će spavati Vučić i ministri u Nišu

Kasarnu “Knjaz Mihailo” u niškom Panteleju ubrzano spremaju za zasedanja Vlade između 10. i 17. oktobra.

Iako zvanično još nije potvrđeno tačno gde će srpski premijer i članovi Vlade boraviti u Nišu, u kasarni se sve dovodi pod konac po poznatom vojničkom receptu: travnjaci su ošišani u milimetar, svaki papirić sa zemlje je uklonjen, doteruje se inventar.

vlada 01
Mala sala za satanke
Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Iako se kao moguće privremeno sedište Vlade pominje i kasarna „Mija Stanimirović“ u naselju Komren, logičnije je da izbor padne na „Knjaz Mihaila“ jer se ova kasarna praktično nalazi na manje od kilometar od epicentra Niša, a postoji i dobra autobuska veza, pa građani koji se prijave za razgovor sa premijerom ne bi morali da pešače.

vlada 02
Sala za sastanke u kasarni
Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Osim toga, ova kasarna u kojoj se nalazi i komanda Treće brigade Kopnene vojske takođe ima sve neophodne sadržaje za održavanje sednica Vlade i boravak njenih članova.

Naime, kasarna poseduje i takozvane prolazne sobe namenjene noćenju gostiju, koje nisu u rangu hotelskog smeštaja, ali su dovoljno komforne, udobne i, pre svega, čiste.

vlada 03
Sala za ručavanje
Foto: K. Kamenov / RAS Srbija

Opširnije na Blic.rs

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com