Sport

etvorica fudbalera Radničkog pozvana u B reprezentaciju Srbije

Novo priznanje stiglo je na adresu FK Radnički. Nekoliko nedelja nakon što je selektor Slavoljub Muslin afirmativno govorio o Radničkom, ponajviše o vezisti Milošu Stanojeviću, danas je na adresu kluba stigao poziv kvartetu „Reala sa Nišave“ za učešće u B selekciji Srbije.

Marko Mrkić, Milan Pavkov, Miloš Stanojević i Petar Krstić imaće tu čast da şe na jednodnevnom okupljanju B reprezentacije Srbije i hotelu M u najboljem svetlu pokažu selektoru Slavoljubu Muslinu.

Marko Mrkić rođen je u Nišu 1996. godine, a u ovoj sezoni postigao je četiri pogotka u 9 mečeva za naš klub, dok je dvadesetdvogodišnji Novosađanin Milan Pavkov na isto toliko mečeva dva puta zatresao mrežu uz tri asistencije.

Rođeni Leskovčanin Petar Krstić sa Radničkim je potpisao ugovor protekle sezone, a u tom periodu imao je priliku da se nadmeće u mlađim reprezentativnim selekcijama, u dosadašnjem toku sezone je odigrao šest utakmica.

Poziv je takođe dobio i Miloš Stanojević, fudbaler koji je u Radnički došao u smiraj prelaznog roka iz Mladosti iz Lučana. U Radničkom je odigrao tri utakmice, upisavši jednu asistenciju. Nakon pobede nad Voždovcem od 4:1 na selektora Srbije ostavio je jak utisak, pa ga je Muslin pohvalio u razgovoru za zvanični sajt kluba.

Poziv je svojevrsna nagrada za predan rad kluba u prethodnoj sezoni i sigurno je da će predstavljati inspiraciju našim igračima da pružaju sve bolje partije.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com