Hronika

Hteli da otmu radnju: Uhapšeni iznuđivači iz Niša

Efikasnim radom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, uhapsili su A.K.A. (1988.) iz okoline Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška telesna povreda i iznuda u pokušaju, kao i dvojicu njegovih saučesnika M.A.(1988.) i N. M. (1988.) obojica iz okoline Niša zbog sumnje da su izvršili krivično delo iznuda u pokušaju.

Osumnjičeni A.K.A. se tereti da je, jutros u ranim jutarnjim satima u okolini Niša upućivao pretnje, fizički napao i tukao oštećenog. U više navrata on je od oštećenog zahtevao da mu preda u vlasništvo trgovinski objekat. Sumnja se da su tom prilikom sa A.K.A bili i osumnjičeni M.A. i N. M., koji se terete za saučesništvo.

Kako nezvanično saznajemo trojica iznuđivača su duže vreme napadali vlasnika male trgovinske radnje odnosno piljare u Nišu zahtevajući da im bez ikakve nadoknade ustupi lokal.

Brzim i efikasnim radom kriminalističke policije osumnjičeni su pronađeni i uhapšeni, nakon čega im je određeno zadržavanje do 48 sati.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je Policijska uprava Niš.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com