Društvo

Prijave za razgovor sa Vučićem u Nišu slati na adrese Vlade Srbije

U Gradskoj kući u Nišu potvrdili su da svi građani koji žele da razgovaraju sa predsednikom Vlade Srbije, Aleksandrom Vučićem moraju da se prijave preko nadležne službe njegovog kabineta. Građani će putem medija blagovremeno biti obavešteni kog datuma će se u Nišu sresti sa premijerom.

Građani koji žele da razgovaraju sa premijerom Aleksandrom Vučićem, kao i do sada, mogu da se prijave na telefon 011/3610-736, slanjem pisane predstavke na adresu Vlada Srbije, Nemanjina 11, 11000 Beograd sa naznakom „Razgovor sa premijerom“ ili slanjem prijave na email adresu: razgovorsapremijerom@gov.rs

„Svi zainteresovani građani mogu da zakažu razgovor sa njim preko nadležne službe u Vladi Republike Srbije. U toku su pripreme za dolazak predsednika Vlade i građani Niša će blagovremeno biti obavešteni putem svh medija i preko portala Grada Niša kada mogu da se sretnu sa njim. Imamo informaciju da se javlja veliki broj građana iz Niša koji žele da razgovaraju sa njim tokom boravka u našem gradu“, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Niša.

Za sada se ne zna tačan datum kada će predsednik Vlade Republike Srbije u četri oka sediti sa prijavljenim građanima u Nišu, ali prema najavama bi to trebalo da bude u periodu do 10. do 17. oktobra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com