Društvo

Niške PAKLENE ULICE: Tjunirani automobili na parkingu EI

Prvi put u Nišu Auto – moto klub „Adrenalin 018“ u saradnji sa Gradskom opštinom Medijana, u nedelju 18. septembra 2016. organizuje izložbu oldtajmera i modifikovanih automobila pod nazivom „Auto šou“.

Izložba će okupiti više od 150 izlagača iz Srbije i inostranstva i biće održana na parkingu ispred EI Holdinga Niš, u vremenu od 10 do 17 sati.

„Cilj ovakvog okupljanja je razmena iskustava i druženje ljubitelja automobila. Na parkingu Elektronske, koji smo ovom prilikom očistili i uredili, Nišlije će moći da vide originalne i brze automobile, kao i oldtajmere, a čiji su vlasnici iz cele Srbije, Makedonije i Bugarske“, kaže Dušan Stojanović iz Auto–moto kluba „Adrenalin 018“.

Otvaranje je zakazano za 12 sati, a za posetioce su pripremljena razna iznenađenja, jer kako ističu organizatori, prvi put organizuju ovakvu izložbu u Nišu i žele da ostave dobar utisak svim ljubiteljima tjuniranih odnosno modifikovanih vozila, ali i oldtajmera.

„Iako prvi put organizujemo ovakvu izložbu u Nišu odziv ljubitelja tjuniranih automobila i oldtajemra je na zadovoljavajućem nivou. Imamo potvrdu da će se Makedonci ovde u Nišu parkirati čak 25 automobila tzv. Nacionalne Klase. Nišlijama će se predstaviti i sedam vlasnika tjuniranih automobila iz Bugarske, a pažnju ljubitelja modifikovanih četvorotočkaša će, verujemo, između ostalih tjuniranih vozila, skrenuti Mazda RX- 8 i BMW 730“, dodaje Stojanović.

14238220 1033149293468042 5818220569414713868 n

Inače, Auto – moto „Adrenalin 018“ postoji već četiri godine i okuplja vozače uglavom tjuniraih automobila sa juga i jugoistoka zemlje. Cilj im je, kako kažu, da „Auto šou“ postane tradicija i da svake godine organizuju veliku izložbe oldtajmera i modifikovanih automobila u Nišu, a potom i u drugim gradovima.

Podsetimo, u Nišu će se od 7. do 9. oktobra održati Sajam automobila u hali Čair. Organizatori najavljuju sedam srpskih i desetak niških premijera novih modela automobila, a sajam će pratiti i izložba oldtajmera. 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com