Hronika

NAJNOVIJA VEST: POŽAR kod “Kalče”

 Za samo nedelju dana, ovo je treći požar u Nišu. Ovoga puta u glavnoj Obrenovićevoj ulici, preko puta TC “Kalča” ,na ulazu u  Kazandžijko sokače. Kako Niške Vesti saznaju u Vatrogasnoj stanici Niš, požar je izbio na krovu lokala, a izazvala ga je masnoća sa skare. Za sada nema informacija o povređenima, a vatrogasne ekipe su na terenu i gase požar.

Serija fotografija nastala je od momenta izbijanja požara na krovu lokala u Kazadnžijskom sokačetu do dolaska vatrogasnih ekipa. Prisutan je veliki broj građana, budući da se radi o centralnoj gradskoj ulici koja je i pešačka zona.

Prethodni požar desio se pre samo dva dana, 14. septembra u 6:45 kada je izgorelo napušteno stovarište u Beogradskoj ulici  na rasrksrnici Bulevara 12. februar i skretanja za Tehničke fakultete.

Prvi u nizu, dogodio se 8. septembra oko 23 i 30 u naselju Palilula, u ulici Rasadnik broj 10, kada je varta zahvatila skoro celu stambenu zgradu.

 

 kazandzjisko 1

 kazandzjisko 2

kazandzjisko 4

 kazandzjisko 5

kazandzjisko 6

kazandzjisko 7

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com