Servisne

Bez vode opet južni deo grada

Zbog radova na sanaciji magistralnog cevovoda u ulici Stanoja Glavaša, doćiće do otežanog snabdevanja vodom, do potpunog prestanka vodosnabdevanja za žitelje II, III i IV visinske zone južnog dela grada, na potezu od ulice Stanoja Glavaša do sela Pasi poljana.

„Vrlo nepristupacan teren na brdu, gde cevovodi prolaze kroz privatne posede, uglavnom su to voćnjaci, livade”, kaže direktor Andrejević.

Nažalost, nekada je to tako rađeno pa smo sada u velikom problemu da saniramo havarije, koje su učestale ovog meseca na područiju opštine Palilula.

“Za sada nema štete na objektima”, kaže predsednik opštine Palilula Aleksandar Ždreale ali prolaz i iskop se obavlja u privatnim parcelama.

Stabilno vodosnabdevanje za žitelje druge i treće visinske zone, kažu u JKP Naissus biće uspostavljeno u kasnim večernjim satima i tokom noći.

Žitelji četvrte visinske zone vodu u svojim domovima mogu da očekuju narednog dana. Niški vodovod je obezbedio cisterne sa pijaćom vodom koje će kružiti na ovom potezu.

Ekipe JKP “Naissus” danas će, pored redovnih aktivnosti, raditi u ulici Alekse Šantića i selu Krupac.
Usled ovih radova mogući su povremeni prekidi vodosnabdevanja do 15 časova.

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i :
Close
Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com