Kultura

UDESNI: Nemanja Radulović i Bah (VIDEO)

Za novi album koji je u celosti posvećen Bahu, Nemanja Radulović, svetski poznat violinista rođen u Nišu, snimio je spot sa Tijanom Milošević i ansamblom Dabl sens. Ova video prezentacija inspirisana je “Alisom u zemlji čuda”, a Nemanja kaže da je želeo da pokaže da reakcije publike na muziku mogu biti različite i lične i da Bah ne poznaje granice.

„Muzika je moj život. Duboko verujem da muzika zbližava ljude. Skot Pek je rekao „ delimo sličnosti, slavimo različitosti“. To je jedan od razloga zbog koga sam odlučio da napravim ovaj video sa Bahovom muzikom. Njegova muzika je živa, putuje kroz različite epohe. Ona je inspiracija i motivacija mnogim ljudima, bez obzira na različite životne stilove, nacionalnost, religiju ili pogled na život. Oduvek sam se pitao kako je to biti neko drugi, a Bahova muzika mi dozvoljava da uđem u svet mašte koji u trenutku postaje stvarnost, „rekao je svetski poznati violinista, Nemanja Radulović.

Reditelj ovog spota je Goran Aleksić, scenario je napisala Tanja Peternek, a kameru je potpisao Vladan Obradović.

Spot je snimljen u Beogradu maja ove godine u produkciji Zepter kreativ studija, a objavljen na YouTube kanalu pre pet dana, nakon veoma uspešnog koncerta Nemanje Radulovića i Beogradske filharmonije u sali “Čajkokovski” u Moskvi, 6. septembra.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com