Promo vesti

Na prodaju odličan, funkcionalan stan na Crvenom pevcu

Nalazi se u zgradi kvalitetne gradnje na III spratu. Površina stana je 50 m2, i po strukturi je dvosoban.

Sastoji se od ulaznog hodnika iz kojeg je komunikacija sa svim prostorijama, a to su: dnevni boravak, spavaća soba, kuhinja sa trpezarijom, i kupatilo. Stan poseduje i terasu sa izlazom iz dnevnog boravka.

Grejanje u stanu je centralno. Uz stan dolazi i pripadajuća podrumska prostorija, kao i parking u dvorištu zgrade. Stan je izuzetno funkcionalan, odlične strukture i bez prolaznih prostorija. Ne zahteva neka veća ulaganja, i vrlo brzo je useljiv.

Nalazi se na jednoj od najpoželjnijih lokacija, centar grada je na svega nekoliko minuta lagane šetnje. U blizini stana se nalaze brojne vitalne lokacije, poput marketa, pijace, banaka, Doma zdravlja, i drugih. Takođe, na nekoliko minuta hoda se nalazi osnovna škola, obdanište, i većina srednjih škola. Stan predstavlja i odličnu investiciju za kasnije izdavanje, zbog blizine nekoliko fakulteta. Ovu nekretninu izdvajamo iz ponude jer ispunjava sve uslove za izvanredan porodični život.

Cena stana je 37.500€.

Ukoliko imate dodatna pitanja ili želite da zakažete termin da pogledate nekretninu sa agentom, kontaktirajte nas, topla preporuka Agencije Kitić.
Ova nekretnina neće biti dugo na tržištu!

[foldergallery folder=”images/galleries/kitic-stan-06″]

Tim Kitić Nekretnina
Nikole Pašića br. 30/2   
18000 Niš, Srbija   
tel:    +381 (0) 18/523-640
mob: +381 (0) 63/468-755
Posetite Naš Vebsajt! Kitic Nekretnine 
Kitic Nekretnina
 Nađite nas na Facebook-u, Google+, Twitter-u,  i LinkedIn-u.
 Ostanite u kontaktu sa nama.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com