Promo vesti

Obezbedite sebi “nikad jeftinije” zimovanje – na vreme!

Iako je kraj leta niška agencija FOR YOU uveliko nudi zimske aranžmane, po izuzetnim cenama. FIRST MINUTE je odličan ako znate gde želite da zimujete, jer su cene nikada pristupačnije. Na svom novom sajtu www.bansko.rs ova agencija ima veliku  ponudu hotela. Proverite!

ZIMA 2017 BANSKO HOTEL FAMIL 3* 7 polupansiona od 99 evra

BANSKO 2017
NAJPOVOLJNIJE ZIMOVANJE!

FIRST MINUTE!
HOTEL Famil 3*

!!! SUPER PONUDA ::: 7 polupansiona – od 99 € !!!

Bansko je najpopularniji i najkvalitetniji ski centar u Jugoistočnoj Evropi. Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske. Smešten na obodu planine Pirin, 155 km udaljeno od prestonice Sofije, 300 km od Niša i 540 km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj, a po procenama mnogih i na čitavom Balkanskom poluostrvu.

bansko zima skijanje zimovanje 2016 7

Opis hotela Famil 3*, Bansko 2017

Lokacija: Prelep porodični hotel smešten na reci Glažne (ulica Panayot Hitov br. 1). Nalazi se na odličnoj lokaciji, u blizini hotela “Banderitsa” i udaljen je sedam minuta lagane šetnje do centra, udaljen 900 m od gondole. Opremljen sa stilom, udoban i prijatan, sa odličnim domaćinom Icom i njegovom suprugom, ovaj hotel, koji je u ponudi naše agencije godinama unazad, po našoj oceni zaslužuje 4 *.

Screenshot 14

Turistička agencija FOR YOU PUTOVANJA nalazi se na Trgu kralja Milana br. 8 u Nišu

066/5 560 001 i 018/560 000

info@foryou.rs

Opširnije pročitajte >>>

Niške Vesti
Poslovni adresar

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com