Kultura

Izvinjenje medijima direktorke Bojane Simović

Nakon jučerašnje rasprave između organizatora Filmskih susreta i novinara koji su uzalud čekali na intervju sa Žarkom Lauševićem, danas je na adrese redakcija stiglo i zvanično izvinjenje direktorke festivala Bojane Simović, koje objavljujemo u celini.

Da ko čeka- dočeka nije uvek tako, svedok je i redakcija Niških Vesti, koja je zajedno sa ostalim medijskim kućama čekala oko sat i po na intervju sa najvećom zvezdom 51. Filmskih susreta, Žarkom Lauševićem.

Nakon prilično žučne rasprave sa novinarima, o kojoj su Niške Vesti juče informisale javnost, danas je na mejl adrese „oštećenih“ redakcija stiglo i pismo izvinjenja direktorke FS, Bojane Simović, koje prenosimo u celini:

Poštovani,
Osećam ličnu, moralnu i profesionalnu obavezu da kao direktor Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma uputim javno izvinjenje predstavnicima medija zbog jučerašnjeg neprijatnog događaja, vezanog za intervju sa Žarkom Lauševićem.
Iako „sporne“ intervjue sa glumcem Žarkom Lauševićem nisam sa Vama dogovorila ni ja lično, a ni Press služba Festivala, već pojedinac iz organizacije FS, izvinjavam se zbog nesporazuma i nastale situacije, uz nadu da ćete imati razumevanja i da ćemo nastaviti dobru saradnju kao i do sada.
Nesporazum će biti rešen u okviru organizacionog tima.
S poštovanjem,
Bojana Simović
Direktor Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma

Što se tiče medijskih kuća koje se ostale bez obećanog intervjua sa Žarkom Lauševićem, potvrdilo se da “ko čeka – gubi vreme”, a izvinjenje objavljujemo u nadi da ovakvih situacija neće biti u budućnosti.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com