Hronika

BORBA ZA ŽIVOT! Mladić posle trostruke operacije u teškom stanju

Nakon sinoćne eksploziji bombe kašikare u stanu zgrade u ulici Milojka Lešjanina kada su povređeni J.S ( 21), sin sudije Osnovnog suda u Nišu i njegova sestra, mladićeva tetka, K.S. povređeni su zbrinuti u KC Niš. Nakon trostruke operacije, mladić je i dalje u kritičnom stanju kaže za Niške Vesti direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović. Povređena pedesetrogodišnja žena, nema teže povrede ali će biti zadržana u bolnici narednih 24 sata radi opservacije, potvrdio je Radovanović.

“Momak je primljen u teškom stanju sa povredama opasnim po život, izgubio je dosta krvi. Urađene su višestruke operacije, vrata, abdomena i operacije krvih sudova nogu sa desne strane gde je došlo do najvećeg gubitka krvi. Pacijent je sada stabilno ali u veoma teškom stanju. Nezahvalno je davati prognoze, sačekaćemo 24-48 sati da lekovi počnu da reaguju”, rekao je Radovanović za Niške vesti.

Operacije su izvedene uspešno, ali  je stanje povređenog teško zbog velikog gubitka krvi. Nadoknadili smo dva litra krvi, tvrdi Radovanović.

Za sada je stanje teško i neizvesno, u narednim satima imaćemo i više informacija“, kaže on.

Postoji opasnost od dobijanja sepse, jer su delovi eksplozivne naprave pokidali abdomen, kaže Radovanović.

Da podsetimo, eksplozija bombe kašikare dogodila se sinoć u 19:05 u stanu na drugom spratu zgrade u ulici Milojka Lešjanina. Za sada se sumnja da je reč o pokušaju samoubistva.

Rad na slučaju je još uvek u toku. Više javno tužilaštvo obavlja istragu.

 

 

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com