Sport

Zvezda Radničkom na megdan!

Večeras od 19 sati na Trgu kralja Milana fudbaleri niškog Radničkog družiće se sa Nišlijama i prodavati presotale karte za nedeljni derbi na Čairu. Radnički u nedelju od 19 sati čeka Crvenu zvezdu, u utakmici petog kola fudbalske Superlige Srbije. Trener kao i niški fudbaleri očekuju podršku navijača i obećavaju veliku borbu na terenu.

Fudbaleri Radničkog od početka sezone solidno sakupljaju bodove, Nišlije imaju 7 a Crvena Zvezda kao trenutno najača na tabeli stiže sa 10 bodova. Iz uprave niškog kluba očekuju veliku podršku publike.

Doskorašnji zvezdin igrač, danas Meraklija Saša Stojanović očekuje dobar meč.

Zvezda zaslužuje poštovanje i imaće ga, ali nećemo se uplašiti. Čair je oduvek bio “vruć” teren za svakog, pa i za crveno-bele. Bio sam na Marakani godinu i po i znam kako razmišljaju kada dolaze u Niš. Moja neka pretpostavka je da će doći u najjačem sastavu i sa ambicijom da pobede… Ali, istu takvu želju imamo i mi”, rekao je Stojanović.

Trener Nišlija Milan Rastavac kaže da ne strahuje od bilo kog zvezdinog sastava i nada se biće dostojni rivali šampionu države. On kaže da je ova utakmica nešto posebno, a fudbaleri sa čaira boriće se tako da ih ugroze i pruže veliki otpor.

U ranijim utakmicama uspevali smo u tome da budemo ravnopravni i nadam se da će tako biti i ovoga puta. Verujem da ćemo pružiti dobar fudbal”, rekao je Rastavac.

Na raspolaganje rastavcu su svi igrači.

Mi smo u prethodnim mečevima sa njima u najveće probleme dolazili onda kada bi usledile izmene, jer nismo mogli adekvatno da im pariramo. Verujem da sada neće biti takav slučaj, jer imamo dovoljan broj raspoloživih igrača”, rekao je trener Nišlija.

Radnički protiv Zvezde na stadionu Čair u nedelju u 19 sati.

Iz uprave kluba pozvali su Nišlije da se večeras druže sa fudbalerima i nabave karte za utakmicu u nedelju. Preporučuje se navijačima da koriste javni prevoz za dolazak na utakmicu, jer se očekuje velika poseta.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com