Sport

Radnički gostuje Borcu

U 4. kolu fudbalske Superlige Srbije Radnički gostuje ekipi Borca u Čačku. Nišlije za sada imaju 6 bodova, a Čačani su izgubili sve tri utakmice bez postignutog gola.

U poslednjoj utakmici koju su igrala ova dva tima Borac je bio bolji od Radničkog za čak 4 gola, ali se od te utakmice u plej-ofu promenilo dosta toga te se večeras može očekivati pobeda Nišlija.

Maksimalno oprezno, angažovano i pametno treba da igraju niški fudbaleri kaže trener Radničkog Milana Rastavca, jer je njegove izabranike Borac pobedio u sva tri međusobna duela u prošloj sezoni.

“Naš rival u najavi ima neke probleme, ali siguran sam da će imati i veliki motiv protiv nas. U Čačku još ima veoma kvalitetnih igrača. Vujaklija je špic koji je u prošloj sezoni dao mnogo golova, Maslać je veoma pouzdan u odbrani, Balabanović u vezi… Dakle, neka deviza pred utakmicu u Čačku mogla bi da bude: maksimalno oprezno, angažovano i pametno”, rekao je trener Radničkog Rastavac.

Utakmica u Čačku zakazana je za večeras u 20 sati.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com