Servisne

Prijem građana u GO Pantelej svakog radnog dana

Od izbora novog rukovodstva u Gradskoj opštini Pantelej uvedena je praksa prijema građana svakog radnog dana, od 8 časova, sem ponedeljka.

Za protekle dve nedelje, koliko je tačno proteklo od konstituisanja lokalne vlasti na Panteleju, primljena su ukupno 53 građana. Predsednik i zamenik predsednika Opštine obavili su pojedinačne razgovore sa po 16 odnosno 15 građana. Predsednik Skupštine imao je neposredni susret sa 3 žitelja Opštine a opštinski većnici, zaduženi za različite resore, obavili ukupno 19 prijema.

 

Za prijeme građana zaduženo je komletno rukovodstvo Opštine prema utvrđenom rasporedu:
utorkom, građane primaju predsednik i zamenik predsednika Opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević i Aleksadar Milosavljević kao i resorni većnik za komunalnu oblast, Nebojša Lović.
sredom, prijeme građana obavljaju većnici Miljan Hadžović, za oblast sporta, omladine, kulture i obrazovanja i Tihomir Perić, zainteresovane za socijalna pitanja i očuvanje životne sredine.
četvrtkom, građane primaju većnici Stevan Veselinović i Nataša Stanković zaduženi za privredu, poljoprivredu, zapošljavanje i informisanje.
petkom građani mogu da se sretnu sa predsednikom Skupštine opštine, Srđanom Nešićem a to je i drugi dan u nedelji kada građane primaju predsednik Opštine, Bratimir Vasiljević i njegov zamenik, Aleksandar Milosavljević.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com