Sport

Rastavac: Izazov i šansa su pred nama u novoj sezoni

Uvek ta prva utakmica nosi neku težinu sa sobom posle pauze, treba se pokazati i nastaviti sa osvajanjem bodova, što je uvek obaveza Radničkog i sada i nadalje. U nedelju od 20h bićemo u prilici da pokažemo kako ćemo otprilike izgledati u sledećoj sezoni.

Čukarički je sigurno u prednosti jer je odigrao 4 takmičarske utakmice, dok Radnički ima ambiciju da postavi sebe na mesto na koje mislimo da pripada i pokažemo ono što smo mi zamislili. Ambicije kluba su najviše, u prelaznom roku jedna grupa igrača je otišla dok je druga došla. Razmišljamo o tome da na svakoj poziciji imamo adekvatna rešenja, sve je otvoreno jer prelazni rok dugo traje.

Drago mi je što je šef stručnog štaba ostao isti. Smatram da smo doveli dobra pojačanja, da ćemo igrati sve bolje i bolje i naš cilj je da budemo bolji u odnosu na prošlu sezonu. Dobro smo se pripremili, prva utakmica sa Čukaričkim koji nam tradicionalno “leži”, međutim sad su u prednosti jer su imali takmičarske utakmice. Verujem u povoljan rezultat u nedelju, rekao je Aleksandar Jovanović.

Od novajlija najbliži da počne utakmicu su Arsić, Stojanović i Stanković, Popara još nema pravo nastupa, ali već od II kola biće u najužoj konkurenciji za sastav. Mrkić je već u toku ovog prelaznog roka imao jednu vrlo ozbiljnu ponudu, ali ona nije realizovana jer on nije bio zadovoljan transferom.

Ukoliko budemo na našem nivou, onda i možemo da se nosimo sa Čukaričkim koji je već imao takmičarske utakmice. Protivnika dobro poznajemo dobro iz prethodnog perioda, imali smo priliku da gledamo i ove nove igrače, koji su doneli kvalitet veznom redu, malo više dinamike i probojnosti. Znamo da imaju dobar kontranapad, sa Kneževićem i Mandićem na čelu.

Naša ekipa ima grupu mladih igrača koja se već nametnula i imaju trend napretka. To su Apostolović i Mrkić koji su odigrali značajan broj utakmica, tu su sad i Krstić, Leka Jovanović i Stevanović.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com