Hronika

Pokušaj ubistva u Nišu, uhapšen osumnjičeni na graničnom prelazu sa Crnom Gorom

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su dvadesetpetogodišnjeg M. I. iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju. saopštila je niška policija.

“Sumnja se da je on, naneo povrede oštećenom u predelu grudnog koša i abdomena, koje su kvalifikovane kao teške telesne, opasne po život. Efikasnim radom osumnjičeni je pronađen i uhapšen na graničnom prelazu sa Crnom Gorom”, navodi se u saopštenju Policijske uprave.

Policija nije navela detalje ovog dela.

Kako se pretpostavlja radi se o sukobu koji se dogodio 5. juna u Knjaževačkoj ulici kada je jedan momak  zadobio teške telesne povrede u vidu ubodne rane u desnu stranu grudnog koša, uboda u dijafragmu, a presečena mu je i jedna arterija. On se u večernjim satima sukobio sa grupom mladića nakon čega je jedan od njih potegao nož i ubo ga tri puta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje u trajanju do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com