Društvo

Tolerancijom, kroz poštovanje zakona do uređenog grada

Da bi smo imali uređen grad moramo poštovati propise, komunalni red mora biti na visokom nivou, ali uvek mora biti mesta i za toleranciju, poručio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović prilikom obilaska radnika „Pauk“ službe, koja posluje u sistemu JKP Parking servis.

Gradonačenik Niša Darko Bulatović, zajedno sa direktorom JKP Parking servis Markom Jankovićem obišao je radnike RJ “Transport” – “Pauk” služba i Signalizacije. Prvi put od osnivanja JKP Parking servis Niš zaposleni koji rade u “Pauk” službi imali su priliku da razgovaraju sa prvim čovekom Niša o svim problemima i poteškoćama sa kojima se susreću.

„Shodno vremenu u kome živimo moramo tražiti neke nove modele i rešenja koji će biti u interesu građana Niša i to pre svega onih koji žele da žive u nekom redu. Pokušali smo da uvedemo neki nivo tolerancije, jer svi imamo određene navike. Da bi smo imali uređen grad moramo poštovati propise, komunalni red mora biti na visokom nivou i zato moramo vratiti poverenje građana u komunalne službe“, rekao je Bulatović.

bulatovic parking3

U razgovoru sa zaposlenima u „Pauk“ službi gradonačelnik Bulatović se uverio da postoji niz pozitivnih primera, da su radnici uvek spremni za razgovor, toleranciju, da njihov posao nije samo da podignu što više vozila, već da je bilo slučajeva i da su deo kazne za podignuto vozilo platili sami, jer lice kome je vozilo podignuto nije bilo u mogućnosti da plati kaznu u celosti.

„Pozitivnih primera i te kako ima i na nama je da ih prikažemo, ali ono na šta skrećem pažnju jeste da bahato ponašanje pojedinaca, ponašanje koje ugrožava bezbednost ljudi i dece ne sme biti tolerisano. Pokušaćemo da zajedno pronađemo meru koja će učiniti ljude zadovoljnijim, i građane i zaposlene u Parking servisu“.

bulatovic parking4

Sa direktorom Markom Jankovićem gradonačelnik je posetio i zaposlene koji rade u sektoru Signalizacija i tom prilikom obišao nove, uređene prostorije u kome rade.

Dragi čitaoci, ako želite da budete u toku i saznate prvi najnovije vesti iz Niša, preuzmite aplikaciju Niške Vesti za Android ili iPhone.

Povezane vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

Ne možete kopirati sadržaj!

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com